Zvaniet:

+371 25909521

+371 25909521

Auto atslēgu vīlēšana

Ātrs un uzticams auto atslēgu remonts

Ātra auto un moto atslēgu vīlēšana

Mēs piedāvājam dažādu veidu atslēgu asmeņus, tostarp populāros horizontālos (“zāģi”) un vertikālos (“sliekas”) tipus. Mūsu modernās tehnoloģijas, kas apvieno mehāniskas un automātiskas pievīlēšanas metodes, izmanto profesionālas robotizētas iekārtas un specializētas datu bāzes. Šī precīza pieeja ievērojami samazina atslēgas un slēdzenes mehānisma nodilumu, nodrošinot to ilgstošu darbību.

Mūsu piedāvātie pakalpojumi ietver:

  • Atslēgas pievīlēšana pēc parauga: ātri un precīzi – parasti ilgst 10-15 minūtes.
  • Atslēgas pievīlēšana salauztai atslēgai: rūpīgs remonts, kas var aizņemt līdz 1 stundai.
  • Atslēgas pievīlēšana pēc slēdzenes prasībām: maksimāla precizitāte – līdz 2 stundām.

Turklāt mēs piedāvājam pievīlēšanu pēc dažādiem parametriem, ieskaitot rūpnīcas dīlera kodu un automašīnas VIN numuru (pieejams izvēlētiem zīmoliem un modeļiem). Nodilušu atslēgu atjaunošana un pievīlēšana, izmantojot augstas kvalitātes fotoattēlus, ir arī pieejama, ja attēla kvalitāte to atļauj. Ērtībai nodrošinām izbraukuma pakalpojumus un pievīlēšanu salauztām atslēgām uz vietas pie klienta.

Mūsu cenas ir konkurētspējīgas un draudzīgas jūsu maciņam – pie mums nepārmaksāsiet! Uzticiet mums savas atslēgas, lai nodrošinātu to precīzu, drošu un ilgstošu darbību. Sazinieties ar mums un pārliecinieties par mūsu profesionālismu un kvalitāti jau šodien!

Akcija

Atlaide atslēgu vīlēšanai 10%

Piesakieties jau šodien

Atsauksmes

Ko par mums saka klienti

error: Content is protected !!